Kozmetikus, okleveles szakoktató, sminkes

Vissza

 
     
 

Dr. Spiller – Biokozmetikumok

A Dr. Spiller cég fejlesztéseinek és termelésének elsődleges célja, hogy olyan extra minőségű anyagokat biztosítson, melyekkel minden bőrtípus ápolásánál gyors és látható eredményeket lehet elérni.A termékek egy részében az Aloe Vera kivonat az egyik alapvető komponens. Proteinek, enzimek, vitaminok, ásványok teszik az Aloe Vera gélt a bőrápolás tiszta, természetes bázisának építőkövévé.

Egy szépségkozmetika, amely megtartja, amit ígér. Szépségápolás a „természet adta lehetőségek” felhasználásával. Az, hogy egy kozmetikumcsalád biokozmetikumnak nevezhető legyen az Európai Unión belül, engedélyhez kötött. Ehhez a termékeket bizonyítási eljárásnak kell alávetni. Elmondhatjuk, hogy a Dr. Spiller biokozmetikumok az összes előírásnak eleget tettek. A Dr. Spiller Biocosmetic GmbH a készítmények tesztelése során nem végez állatkísérleteket!
Biokozmetika a természet ajándéka .
A Biokozmetikumok nem tévesztendők össze a naturkozmetikumokkal. A Biokozmetikumok a legtisztább hatóelemekbôl összeállított anyagok, harmonikusan beépülnek az anyagcserébe és maximálisan segítik az életfunkciókat. A Biokozmetikumok kifejlesztése sokkal hosszabb ideig tart, mint más kozmetikumoké, mivel ezen szépségápolók csak a szigorú előírások figyelembevételével fejleszthetők ki. Tesztelésük ideje szintén jelentősen tovább tart (mely során nem alkalmaznak állatkísérleteket), így csak az a Dr. Spiller Biokozmetikum hozható forgalomba, mely minden előírásnak megfelel!